Chinese-gelukspoppetjes

Chinese gelukspoppetjes 

Chinese gelukspoppetjes misschien wel de meest bekende gelukspoppetjes van allemaal. Deze waren de eerste gelukspoppetjes verkrijgbaar in nederland. Toen nog gemaakt van bamboo wat voor de chinese een gelukssymbool is.
Tegenwoordig worden ze gemaakt van hout, maar nog steeds een symbool van geluk en veel gebruikt als kleine gelukskadootjes. Wij verkopen de gelukspoppetjes in de maten 1 cm en 3 cm, en in verschillende uitvoeringen onder andere als sleutelhanger. De poppetjes worden uitsluitend in kleurassortiment geleverd.

 

Bezig met laden...

Toepassing chinese gelukspoppetjes 

De gelukspoppetjes worden op vele manieren toegepast. Aan visitekaartjes, mailings, als klein klantengeschenkje in bijvoorbeeld een organza zakje, deze geschenkjes worden vaak uitgedeeld op beurzen, evenementen en feesten. Door de geringe kosten een erg leuke gadget. Maar ook onder vrienden, bij afscheid van collega's, traktaties, bedankjes worden ze veel gebruikt, hiermee geeft u een klein presentje met een boodschap dat over het algemeen goed ontvangen wordt. Wij horen van onze klanten dat de poppetjes worden bevestigd aan bijvoorbeeld een pen, aan een tas, rits van een jas of etui. Ook worden ze toegepast als beloningssysteem bij kinderen, waarbij de poppetjes worden verdient. 

Verschillende maten 

Wij verkopen de chinese gelukspoppetjes in 2 maten, de meest bekende van 1 cm en ook zijn grote broer van 3 cm groot. Allebei de maten gelukspoppetjes worden geleverd als kleurassortiment, de lijfjes van de poppetjes worden geschilderd in rood, groen en blauw. Alleen de touwtjes varieren in allerlei kleuren en zijn in geen enkele verpakking hetzelfde van samenstelling. Dit geeft een heel vrolijk effect als de poppetjes verwerkt zijn tot geluksbrenger of kadootje. In de verschillende maten zijn vele toepassingen mogelijk met de poppetjes, zoals bijvoorbeeld onze gelukszakjes en geluksdoosjes, sleutelhangers enzovoort. Zo zijn ze toepasbaar bij vele thema's en gelegenheden. Mocht u op zoek zijn naar een kadootje of presentje met en boodschap dan is de chinese gelukspoppetjes een orgineel en heel betaalbare optie.