Download algemene voorwaarden

 Algemene Voorwaarden Gelukspoppetjesbestellen.nl
 
Gelukspoppetjesbestellen.nl is onderdeel van Organzazakjes.nl
Douwencamp 58
3861LE Nijkerk
KvK 32097314
Rabobank 37.78.68.124
BTWnr NL 1926.57.033.B01
 
Als u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging op het door u in de bestelling opgegeven emailadres, hierin vindt u alle gegevens omtrent uw bestelling en de betaling hiervan.
 
U kunt uw bestellingen  op 2 manieren afrekenen:

  • Vooraf overmaken
  • Ideal
 
Bij vooraf overmaken kunt u het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 377868124 tnv Organzazakjes.nl.
Vergeet u aub niet het ordernummer te vermelden.
 
Kiest u voor ideal dan wordt u automatisch doorverwezen naar de site van ideal, waar u in een veilig betaalomgeving uw betaling kunt voldoen.
Hierbij wordt het ordernummer automatisch aan uw betaling verbonden.
 
Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, streven wij ernaar uw bestelling de eerstvolgende werkdag naar u te verzenden.
Mocht het voorkomen dat het door u bestelde produkt niet op voorraad is, zullen wij hierover zsm contact met u opnemen.
 
Organzazakjes.nl zorgt er voor dat alle producten die verzonden worden zorgvuldig en voldoende verpakt zijn, op een wijze dat het risico beschadiging van de producten tijdens de verzending tot een minimum wordt beperkt.
 
Wilt u liever de bestelling verzekerd laten verzenden dan kunt u dit bij opmerkingen aangeven. Wij zullen u dan informeren over de extra kosten.
 
Komt een pakket aan ons retour wegens het niet afhalen op het postkantoor, kunnen wij het pakket nogmaals aanbieden bij de post na betaling van de gemaakte verzendkosten.
Bij het plaatsen van de bestelling gaat u met het plaatsen van het vinkje accoord dat het opgegeven adres juist is en door u gecontroleerd. Mocht de zending vanwege een foutief adres zoek raken dan zijn wij hiervoor niet aanspakelijk en zullen wij de bestelling niet nogmaals kosteloos kunnen verzenden en dient u indien gewenst een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht de bestelling door ons retour worden ontvangen dan kunnen wij na ontvangst van de gemaakte verzendkosten van postnl naar ons adres en de te maken verzendkosten van ons adres naar uw adres de bestelling nogmaals verzenden. 
Organzazakjes.nl is niet verantwoordelijk voor de kosten van het eventueel beschadigen of zoek raken van bestelde goederen, wilt u dit risico uitsluiten dan kunt u uw bestelling verzekerd laten verzenden.
U kunt dit vermelden in het vakje opmerkingen, wij nemen hierover dan contact met u op.