Klavertje vier 

Het klavertje vier is zeldzaam en het vinden ervan zou een hoop voorspoed en geluk met zich meebrengen. De vier blaadjes staan voor symbool voor geloof, hoop, liefde en geluk. Het is één van de meest bekende gelukssymbolen en geluksbrenger ter wereld. In deze categorie vindt u al onze producten met klavertje vier. Gelukspoppetjes, gelukszakjes, kettingen en armbanden.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Geluks klavertje vier

Geluks klavertje vier. De betekenis van het klavertje vier zou zijn dat deze geluk en voorspoed brengt. Het voorspelt ook een lang...

0,30

visibility
shopping_cart

Jute zakjes klavertje vier 7 x 9 cm

0,55

visibility
shopping_cart

10 gelukskaartjes klavertje vier

0,90

23%
visibility
shopping_cart

Ketting met hanger klavertje vier

1,95

1,50

visibility
shopping_cart

Sleutelhanger klavertje vier metalen hanger

1,95

visibility
shopping_cart

Sleutelhanger gelukspoppetjes klavertje vier

1,95

visibility
shopping_cart

Ketting met hanger hartje klavertje vier

4,95

visibility
shopping_cart

Ketting klavertje vier met ronde hanger

4,95

visibility
shopping_cart

Ketting klavertje vier met ovale hanger

4,95

visibility
shopping_cart

100 gelukspoppetjes klavertje 4

24,95

Betekenis klavertje vier 

Het klavertje vier is een wereldwijd bekend geluksteken. Het klavertje is zeldzaam en het vinden ervan zou geluk brengen. Het klavertje vier is een mutatie van het klavertje drie waar er miljoenen van te vinden zijn, het klavertje vier is echter een ander verhaal en het vinden hier van zou geluk brengen. Aangezien de vinder al veel geluk heeft gehad bij het vinden van dit zeldzame exemplaar. Maar ook de vorm zou doen denken aan een kruis en symbool staan voor geloof, hoop, liefde en geluk. Ook zouden ze symbool staan voor de vier natuur elementen aarde, lucht, vuur en water en speelde een belangrijke rol bij de oude griekse filosofen. Ook gaat het verhaal dat Adam en Eva op het moment dat zij uit het paradijs werden gestuurd op het laatste moment een klavertje hebben mee gegrist, in het paradijs zouden ze in overvloed hebben gegroeid.

Wij verkopen diverse artikelen met dit teken van geluk. Het klavertje in de vorm van gelukspoppetjes. Deze houten gelukspoppetjes zijn overal toepasbaar, in bijvoorbeeld een mailingen voor bedrijven, als geschenkjes op een feest, beurs of evenement. Maar ook als hart onder de riem voor een persoon waar u om geeft. Ook verkopen wij het klavertje in de vorm van een sleutelhanger, armband of ketting. Dit klavertje vier is makkelijk door de ontvanger van dit kleine stukje geluk bij zich te dragen. Het klavertje vier is een veelzijdig en bekend gelukssymbool en op vele manieren toepasbaar.