Gelukspoppetjes wie kent ze niet!

Gelukspoppetjes bestaan al jaren, houten gelukspoppetjes aan een touwtje, de brengers van geluk. De poppetjes van vroeger waren beperkt tot de welbekende chinese bamboo gelukspoppetjes. Maar tegenwoordig worden ze in een uitgebreid assortiment geleverd hierdoor is er voor elk thema een bijpassend gelukssymbool. Zo hebben wij bijvoorbeeld een gelukspoppetje hoefijzer, klavertje vier of hartje, dit zijn de meest bekende gelukssymbolen van allemaal. Maar ook gelukspoppetjes voor speciale thema's zoals geboorte, poppetjes in de vorm van een papfles of baby meisje of jongen. En natuurlijk het thema, liefde, hier vindt u bijvoorbeeld gelukshartjes, het populaire gelukspoppetjes bruidspaar of gelukspoppetje met hartje op de buik.

 

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Gelukspoppetjes Bruidspaar

0,60

visibility
shopping_cart

10 chinese gelukspoppetjes assorti

1,50

19%
visibility
shopping_cart

144 chinese gelukspoppetjes assorti

15,95

12,95

visibility
shopping_cart

35 gelukspoppetjes assorti

9,95

visibility
shopping_cart

Geluks klavertje vier

Geluks klavertje vier. De betekenis van het klavertje vier zou zijn dat deze geluk en voorspoed brengt. Het voorspelt ook een lang en...

0,30

visibility
shopping_cart

Gelukspoppetjes Engeltje

0,30

visibility
shopping_cart

Gelukspoppetjes Hartje

0,30

visibility
shopping_cart

Gelukspoppetjes baby jongen

Gelukspoppetjes baby jongetje, deze schattige gelukspoppetjes lenen zich uitstekend voor het decoreren van uw geboortbedankjes en...

0,30

visibility
shopping_cart

Gelukspoppetjes baby girl

0,30

visibility
shopping_cart

Gelukspoppetjes baby boy

0,30

visibility
shopping_cart

Gelukspoppetjes Baby Meisje

0,30

visibility
shopping_cart

Gelukspoppetjes boeddha gezicht kleurenmix

0,35

Gelukspoppetjes voor elke gelegenheid. 

Voor elke gelegenheid zijn ze er, geboorte, trouwen, kerst en sinterklaas. Gebruik de poppetjes om bijvoorbeeld kado's mee te decoreren, aan uw telefoon of tas te hangen. Maar ook om weg te geven aan bijvoorbeeld examenkandidaten, mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken, of iemand geluk te wensen. Ook worden de poppetjes veel gebruikt door bedrijven op beurzen en evenementen als klein klanten geschenkje aan bijv het bedrijfskaartje of give away. 

Gelukspoppetjes verpakken. 

De gelukspoppetjes zijn aangevuld met één van onze gelukskaartjes en bv een organza zakje of cellofaanzakje een geweldig leuk en betaalbaar presentje met een boodschap op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Verpakkingen voor gelukspoppetjes zijn bij ons in de shop te bestellen. Tevens verkopen wij diverse gelukszakjes, geluksdoosjes en flesjes waarin de poppetjes centraal staan. Mocht u op zoek zijn naar een speciaal voor uw bedrijf,doel of thema samengesteld zakje, doosje of flesje, neem dan contact met ons op.

Assortiment.

Ondanks dat wij al meer dan 50 soorten gelukspoppetjes in ons assortiment voeren worden er nog telkens nieuwe varianten gelukspoppetjes, verpakkingen en aanverwante artikelen toegevoegd. Hiermee hopen wij een ieder passende geluksbrengers te kunnen aanbieden, gelukspoppetjes aansluitend bij uw boodschap en thema.