Bedankjes-zelf-maken

Bedankjes zelf maken 

Bedankjes zelf maken is niet alleen goedkoper, maar is ook leuk. U kunt zelf de bedankjes samenstellen waardoor u helemaal vrij bent deze uit te voeren naar eventueel thema of smaak. Wij verkopen heel veel materialen waarmee u de leukste bedankjes maakt voor bijvoorbeeld geboortefeest of babyshower. Maar ook voor het maken van huwelijksbedankjes voor uw gasten op uw huwelijk. Onze gelukspoppetjes gecombineerd met een organza zakje en bruidsuiker of een vulling met hartjes en u heeft een makkelijk, snel en betaalbaar bedankje. In deze categorie vindt u onder andere organza zakjes, bruidsuiker, kaartjes voor aan de bedankjes en nog veel meer. Bent u op zoek naar iets specifieks en kunt u het niet vinden, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.Geboortebedankjes 

Met onze materialen kunt u zelf eenvoudig bedankjes maken, u kiest bv eerst voor een verpakking, een organza zakje, doosje of flesje, vervolgens de vulling in de vorm van snoepjes of gelukspoppetje of ander geluksartikel. Mogelijk wilt u aan de geboortebedankjes een kaartje of label, ook deze zijn in ons assortiment opgenomen. Het is eventueel mogelijk de kaartjes door ons te laten voorzien van naam en geboortedatum voor een geheel gepersonaliseerd bedankje.

Huwelijksbedankjes 

Ook hier zijn vele mogelijkheden, hiervoor verkopen wij diverse verpakkingen in de vorm van doosjes, zakjes of flesjes. Ook vulling voor de bedankjes hebben wij in vele soorten. Bruidsuiker, hartjes, yelly beans, voor elk bedankje en of thema hebben wij een heerlijk snoepje in bijpassende kleur. Maar ook een vulling in de vorm van een boeddha, dromenvanger of ander geluksartikel in natuurlijk mogelijk. Dit is geheel naar wens te bestellen. Om de bedankjes helemaal af te maken hebben wijdiverse kaartjes en labels in ons assortiment, die eventueel door ons kunt laten voorzien van namen en huwelijksdatum. Of te wel, met ons assrtiment wordt bedankjes zelf maken een koud kunstje.